TARKAT PUUNTYÖSTÖTERÄT

Tuotekategorioitamme ovat:

suurtehohöylät3

Suurtehohöylät ja terät pienempiin höyläysnopeuksiin

Teriemme tarkkuus ja tasapaino ovat huippuluokkaa: tarkkuus on jopa tuhannesosien sisällä. Korkea tarkkuus takaa puun sileän pinnan, mikä on tärkeää esimerkiksi liimasaumapinnoissa.

3d malli R-woodin esityöstöterästä puuntyöstöön

Esityöstöterät

Esityöstöterämme työstävät oksankohtia repimättä. Esityöstöteräillä höylääminen vaatii vähemmän tehoa, terät sopivat korkeampiin nopeuksiin ja höylääminen ei pidä kovaa ääntä.

3d-malli suurtehohöylästä puuntyöstöön höyläämöille

Profiilikursot

Tarjoamme profiilikursoja sekä isoille että pienille höyläämöille. Valitsemme tai suunnittelemme terät asiakkaille aina täysin sopiviksi ja mukautamme ne aina höyläysnopeuteen sekä asiakkaan laitteisiin sopiviksi.

Perehdy tarkemmin tuotteisiimme klikkaamalla tuotekorttia:

R-Wood auttaa pienempiä höyläämöitä luomaan omia erikoistuotteitaan, joiden avulla höyläämön toiminnasta voi tulla kannattavampaa

Pienempien höyläämöjen kannattaa usein erikoistua sellaisiin tuotteisiin, joita isommat höyläämöt eivät tee. Tämä mahdollistaa sen, ettei pienempien höyläämöiden tarvitse kilpailla isompia höyläämöitä vastaan. Näitä pienille höyläämöille sopivia erikoistuotteita voivat olla esimerkiksi erilaiset paneelit, sisustusratkaisut, erikoislistat ja ulkovuorilaudoitukset.

Olemme jo pitkään tukeneet pieniä höyläämöitä omien erikoistuotteiden suunnittelussa, sillä olemme siinä alan asiantuntijoita.